Vyhledávání


Kontakt


+420 721 677 220

E-mail: info@nabyteklevny.cz

Rohové sedačky a sedací soupravy

09.07.2009 23:12
Vybavit efektně a přitom současně také prakticky i účelně obyvací pokoj, není snadné a o obývacím pokoji to platí zrovna tak. Konec konců, je to vlastně nejfrekventovanější místnost v bytě. Dejte tedy rohové sedací soupravě šanci, aby vám sloužila jak nejlépe to dovede. Čtěte dále a dozvíte se jak správně vybrat sedací soupravu.

 

Rohová sedací souprava - praktické využití prostoru.


Vybavit efektně a přitom současně také prakticky i účelně obyvací pokoj, není snadné a o obývacím pokoji to platí zrovna tak. Konec konců, je to vlastně nejfrekventovanější místnost v bytě. Dejte tedy rohové sedací soupravě šanci, aby vám sloužila jak nejlépe to dovede. Rohové sedací soupravy nabízíme až v 50 potahových látkách.
Rohové sedací soupravy jsou velmi praktické. Všechny mají možnost úložného prostoru a náhradního spaní, tedy možnost rozložení sedačky až na rozměr klasické postele.
Obývací pokoj je místnost denní a stejně tak je využíván i večer či přes noc. Obývací pokoj je komunikačním centrem interiéru, neboť se v něm schází obyvatelé bytu, do obývacího pokoje se vodí návštěvy, stejně jako v něm trávíme volný čas. Když se dojí sváteční pokrm, káva se často podává v obývacím pokoji a o průběhu slavností, večírků a jiných malých či velkých společenských událostí to platí zrovna tak. Vždy je to ale vlastně a lidově řečeno „o jednom a tom samém." Vždy je potřeba někam postavit skleničku, šálek nebo talíř s drobným občerstvením a zcela nutné je pak mít možnost nabídnou návštěvě či sobě samému nějaké místo k sezení.


TIP: zkuste
rohovou sedačku. Má několik výhod.


Rohová sedačka je zajímavý předmět sám o sobě. Znamená to, že pokud jejímu výběru dáte náležitou míru pozornosti, pak máte vlastně obývací pokoj takřka celý vyřešen. Rohová sedací souprava je rozměrná a výrazně pokoj tzv. určí, což mimo jiné znamená, že na sebe strhne pozornost. Ostatní předměty už nebudou mít takovou důležitost, nebudou tolik výrazné a při zařizování takto řešeného interiéru je možné dominantní pozici rohové sofy ještě podtrhnout např. výraznou barevností polštářů a nebo naopak nenápadnou barevností a materiálovou skladbou ostatních zařizovacích předmětů v obývacím pokoji. Jinak řečeno: nechte rohovou sedací soupravu vyniknout.

TIP: textilie, skříně nebo policový systém, který máte v pokoji, zvolte v jedné barvě nebo v různých odstínech téže barvy, nejlépe světlé a rohovou sedací soupravu pak vyberte s výrazně barevným potahem čímž ji „vystrčíte“ do popředí. Dejte si ale pozor, ať to s tou expresivitou nepřeženete. Ideální je snímatelný potah, který můžete nejen prát, ale pokud si pořídíte potahy dva, pak můžete měnit i jeho barvu.

Možná vám ale bude vyhovovat rafinovanější řešení, při kterém vše a tedy i sedačka zůstane provedeno v nevýrazné, tj. klidové barevnosti, např. barva světlá káva, a pro zvýraznění pohovky se pak použijí silně výrazové, expresivní barevné polštáře. Zvlášť efektní je takové řešení s použitím bílé barvy jako neutrálního podkladu a červených nebo jinak teplých barev jako barev potahové látky polštářů. A je to i praktické, neboť je jistě jednodušší vyměnit již okoukané polštáře než převlékat celou sedačku.


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,