Vyhledávání


Kontakt


+420 721 677 220

E-mail: info@nabyteklevny.cz

Jídelní židle

19.07.2009 12:25

Jídelní židle - vše v jedné židli...


Jídelní židle, tak jako i ostatní nábytek, prošly celou řadou změn. Je to dáno především pokrokem techniky a technologie. A tak Vám dnes nabízíme jídelní židle, které jsou na pokraji dokonalosti.
 
Jídelní židle u nás zastupuje populární firma Brzost, která především dbá na tradici, ale zároveň se nebojí investovat do nových technologií, a tak máte vždy jistotu, že se Vám domů dostane výrobek jen té nejlepší kvality. Jídelní židle v naší nabídce jsou vyrobeny především z bukového a dubového dřeva. Jídelní židle mají navíc v opěrkách zabudovány speciální výstuže, které jídelní židle dělají ještě více kvalitnější a odolnější. Navíc nabízíme jídelní židle v nepřeberném množství potahů, stačí si jen vybrat.

Víme, že nakupovat přes internet nábytek může být docela zvláštní a někdy obtížné, proto jsme pro Vás sestavili konfigurátora potahů, kde si jednoduše můžete zvolit své jídelní židle, k nim potah, který se Vám zamlouvá a krásné uvidíte, jak taková jídelní židle bude vypadat. Doufáme, že Vám náš konfigurátor pomůže. Pokud se tak, ale nestane, nezoufejte. Jelikož je naším cílem jen spokojený zákazník, tak se nám ozvěte a společně určitě najdeme nějakou variantu právě pro Vámi vybrané jídelní židle.

Aby toho nebylo málo, tak Vám k jídelním židlím, nabízíme také jídelní stoly, abyste svou krásnou jídelnu mohli zkompletovat úplně.

Jídelní židle - co jsou zač?


Správná jídelní židle k jídelnímu stolu je ta, která nám poskytne pohodlí při stolování. Jídelní židle by měla být pohodlná při konzumaci, kdy sedíme v mírném předklonu ale také při normálním sedu, kdy jsme zvyklí být opření. Opěrák jídelní židle by měl být vysoký tak, aby končil několik centimetrů pod lopatkami. V některých případech může být vyšší, nikdy však nesmí nižší. Opěrák také nesmí být rovný. Optimální úhel, který by měl svírat je 95°. Při výběru židlí s opěrkami musíme ale brát zřetel na výšku stolu, aby při zasouvání židlí ke stolu nenastal problém. Také výběr sedáku je důležitý - na příliš měkkém sedáku nám nohy rychle ztěžknou a tak se i rychleji unaví. Proto je lépe vybírat tvrdší sedák, přestože se nám na první dojem zdá méně pohodlný.

Pokud na jídelní židli právě sedíte, pak věřte, že bystě měli mít mezi kolenem a spodní hranou stolu 8 - 9 centimetrů volného prostoru. Ideální výška stolu je docela variabilní, protože nejsme každý stejně vysoký, ale jako univerzální výška se uvadí kolem 75 centimetrů. Jedna osoba, která u stolu právě sedí potřebuje minimální prostor stolu cca 60 x 40 centrimetrů. Obecně platí, že jídelní židle by měla být vysoká 45 centimetrů, aby rovně sedící postava měla stehenní a holenní kosti zhruba v pravém úhlu a chodidla přitom zůstávala celou plochou na podlaze.


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,