Vyhledávání


Kontakt


+420 721 677 220

E-mail: info@nabyteklevny.cz

Nábytek z masivu

19.07.2009 12:29

Nábytek z masivu - masiv, masivní, nábytek


Jedni nábytek z masivu milují, druzí nábytek z masivu nenávidí. My jsme však rádi, že většina našich zákazníku má nábytek z masivu ve svém srdci, a proto se Vám snažíme nabízet stále něco nového a kategorie nábytek z masivu není vyjímkou. Jako zcela uníkátní Vám představujeme nábytek z masivu ze série Klasik, kterou určitě stojí za to vyzkoušet.

Protože je nábytek z masivu oblíbeným produktem budeme Vám i nadále kategorii nábytek z masivu rozšiřovat. Jeho prodej nás totiž hřeje u srdce o to víc, protože některé produkty v kategorii nábytek z masivu jsou vyrobeny našimi vlastnimi rukami. Jsme obvzlášť hrdí, že Vám tento nábytek z masivu můžeme nabídnout.

V kategorii nábytek z masivu dále také naleznete skříně z masivu, postele z masivu, botníky z masivu, jídelní stoly z masivu, knihovny z masivu, komody z masivu, skřínky z masivu, konferenční stoly z masivu, kuchyňké lavice z masivu, psací stoly z masivu, TV stolky z masivu, stojany na CD z masivu,  regály z masivu.
 

Postele z masivu - nábytek z masivu


Postele z masivu Anetka jsou naprosto fantastickým produktem na našem e-shopu a budeme velice potěšní, pokud se jej rozhodnete zakoupit, protože za cenu, která začíná na 1992 Kč dostante naprosto úžasnou postel z masivu, která neohromí jen cenou, ale také kvalitou zpracování, provedením a samotným designem. Doufáme, že se Vám tento kousek z kategorie nábytek z masivu bude líbít stejně jako celému týmu Vašeho e-shopu.

Nábytek z masivu vyniká řadou výhod. Většina nábytku z masivu je vyrobena firmou Kazmir, kterého stíháme jako výrobci my. Který výrobce je kvalitnější necháme na Vás :-).

Nábytek z masivu, který nabízíme je ale opět něčím unikátní. Můžeme Vám garantovat, že náš nábytek z masivu se bude chovat přesně tak jak byste od něj měli očekávat. Tudíž, že po čase změní svou barvu. Náš nábytek z masivu je totiž vyroben z velice kvalitního borovicového masivu. Borovice je totiž tím nejlepším materiálem pro jakýkoliv nábytek z masivu, a proto tento druh nábytku vyrábíme bouze z borovice.

Nábytek z masivu dodáváme v demontu v rozmezí dvou až tří týdnů.

Pokus Vás naše nabídka zaujala a zajímá Vás jako většinu našich zákazníků skladová dostupnost postele z masivu Anetky, tak věřte, že tuto postel pro Vás máme nachystanou vždy skladem.
 

Postele z masivu - příjemný, klidný, zdravý spánek


Postele z masivu nenabízí pouze příjemný spánek. Postele z masivu totiž nabízejí mnohem víc. Ať už je to klidný spánek, příjemná cena, či velice kvalitní materiály výroby, které byly použity na každý kus našeho nábytku z masivu. Námi nabízené postele z masivu dokáží splnit jakýkoliv požadavek, protože jsou vyráběny z velice kvalitního borovicového masivu. Postele z masivu, které nabízíme jsou mohutné. Co se týče zpracování, je taktéž velmi kvalitní. Abychom si byli jisti, že Vám nenabízíme jen tak ledajaké postele z masivu, tak jsou naše postele z masivu a vůbec celý nábytek z masivu vyráběn u nás v republice. Vaším nejoblíběnějším produktem v kategorii postele z masivu je postel z masivu Anetka. Velice rádi na ní upozorňujeme, protože je bezkonkurenčně nejlevnější postelí z masivu na našem trhu. Ať hledáte, jak hledáte, nic tak levného a přitom nadmíru kvalitního prostě na internetu nenaleznete.

Postele z masivu dodáváme v demontu.

Doufáme, že Vás naše postele z masivu zaujaly stejně tak jako nábytek z masivu, a že si z naší nabídky vyberete. Nám tedy nezbývá už nic jiného, než popřát Vám příjemný nákup. Jelikož chceme, aby se Vám u nás opravdu příjemeně nakupovalo, tak nas v případě jakýchkoli dotazů neprodleně kontaktujte. Na Vaše dotazy se moc těšíme.
 

Komody z masivu, skříňky z masivu


Komody z masivu a s nimi spojené skříňky z masivu jsou bezesporu kupovány snad do všech místností v bytě, či domě.  Komody z masivu mají totiž mnohá upotřebení. Nejenom, že se dají použít jako úschovna na oblečení, ale do takové komody z masivu si v podstatě můžete uložit všechno možné i nemožné. Protože Vám chceme zaručit kvalitní výrobky, proto jsou naše komody z masivu vyrobeny poctivou českou prací z těch nejkvalitnějších materiálů. Naše komody z masivu jsou tedy vyrobeny z borovicového masivu.
 

Komody - něco málo o nich


Využití komody je velmi široké.  Dá se použít jako úschovna oblečení - tzv. prádelník. Proto komody nejčastěji nalézáme v takových pokojích jako jsou ložnice, či dětské pokoje. V ložnici tedy navíc může být slazena s postelí nebo nočním stolkem. Další použití komody má také jen a jen výhody. Pokud totiž nad komodu zavěsíte zrdcadlo, můžete ji využít jako toaletku.

 

Skříně z masivu - styl, účel a spokojenost v jednom


Skříně z masivu jsou na našem e-shopu jedny z nejprodávánějších. Ptáte se co je na nich tak zajímavého? Hned vysvětlíme.  Skříně z masivu totiž působí naprosto přirozeně i mezi ostatním nábytkem. Pokud kupujete skříně z masivu, tak nemusíte kupovat hned celou šatní sestavu. Další výhodou, kterou skříně z masivu mají je nadmíru příjemný design, který se opravdu povedl. Skříně z masivu jsou taktéž velice prostorné, co se týče úložného prostoru, který nabízí, tak ten je obrovský.

Pokud Vás už nebaví ten stejný styl nábytku, který se vyskytuje v každé domácnosti. Kamkoliv přijdete na návštěvu, všude ten stejný styl. Pak právě pro Vás by měly být určeny skříně z masivu. Nábytek z masivu také nepodléhá módním trendům vůbec nepodléhá. A tak Vaše skříně z masivu budou i za mnoho let působit stylově. Pokud budete mít jakýkoliv dotaz ohledně skříní z masivu nebo vůbec ohledně kategorie nábytek z masivu, jsme tady jen a jen pro Vás.

 

Skříně z masivu - cožeto?


Šatní skříně patří mezi velmi oblíbený nábytek. Nechápete proč? Protože žádný jiný kus nábytku Vám nenabídne tolik úložného prostoru jako právě šatní skříně, či chcete-li skříně z masivu, když už se nalézáte v kategorii skříně z masivu. Dnešní průmysl s nábytkem nabízí skříně všech možných druhů, velikostí apod. Doufáme že se Vám naše kategorie skříně z masivu bude líbit a přejeme příjemný nákup.

 

Psací stoly z masivu



Psací stoly z masivu se den ode dne prodávájí čím dál tím víc. Jsou totiž velice "multifuknční," dokáží si zachovat svůj styl, ale přitom změnit účel používání v závislosti na době. Psací stoly z masivu jsme začali prodávat, také s posuvnou deskou, na kterou ve většině přípádů umístíte klávesnici. Psací stoly z masivu také navíc obsahují stojan na monitor. Jelikož chceme, aby se Vám u nás líbilo a dobře nakupovalo, tak psací stoly z masivu, které nabízíme prošli poslední dobou řadou změn.

V naší nabídce naleznete psací stoly z masivu, určené pro Vás pracující, tudíž do kanceláře. Jelikož jsou ale psací stoly z masivu "multifunčkní," můžete je také zakoupit pro své děti. Psací stoly z masivu Vám vždy dodáme v demontu.

Psací stoly z masivu...


Psací stoly jsou vhodné především pro děti, protože jim mohou nabídnout dostatek místa pro jejich mistrovské kousky a výtvory. My jsme však šli dále a psací stoly nabízíme také pro dospělé, kteří by je měli uvítat s otevřenou náručí. Neobsahují totiž tolik šuplíků, skřínek a polic, které v dnešní době většině pracujících lidí vadí.
 

Botníky z masivu - nápadně nenápadný


Botníky z masivu a máme na mysli o botníky jako takové budou vždy považovány za nábytek funkční. Nikdy se nebudou pyšnit nejprodávánějším typem nábytku, nikdy se nedostanou na pomyslný vrchol žebříčku, ale botníky tady byly, jsou a budou od toho aby nám naše žití jen usnadňovali.

To je také důvod proč naše botníky z masivu nebudou plnit ve Vašich bytech estetickou funkci, ale budou Vám sloužit proto, aby se Vám lépe bydlelo. Botníky z masivu tedy nabízíme takové, aby co nejvíc šetřily Vaše místo v předsíni a zároveň byly velice prostorné.

Botníky z masivu dodáváme v demontu!!

Botníky - co to je?


Botníky jsou převážně praktickým doplňkem do Vaší předsíně. Botníky tedy nabízíme s výklopnými dvířky. V naší nabídce naleznete také botníky z masivu, které jsou velice kvalitními botníky z masivu. Naleznete je v kategorii nábytek z masivu .
 

Jídelní stoly z masivu - typická česká kuchyň


Jídelní stoly z masivu na našem e-shopu naleznete v samostetné kategorii. Ke každému jídelnímu stolu nabízíme možnost vybrat si jídelní židle dle Vašeho uvážení. To pro Vás znamená, že si sami můžete navrhnout a posléze také zakoupit svůj vlastní jídelní set. Myslíme si, že nábytek do kuchyně je jednou z nejdůležitějších částí nábytku, a proto nechceme, abyste při jeho výběru chybovali. Protože chceme stále rozšiřovat své služby pro Vás zákazníky, máme speciální oddělení, kde se Vám a Vašim dotazům budeme věnovat. Nejedná se o žádného řadového pracovníka, ale o specialistu na nábytek, který vždy rád poradí.

Jídelní stoly z masivu dodáváme v demontu!!

 

Jídelní stoly - co jsou zač


Jídelní stoly by měly splňovat několik naprosto zásadních vlastností. Jídelní stoly by v prvé řadě měly být prostorné. Další vlastností, kterou jídelní stoly musí splňovat je jejcih praktičnost. Pokud chcete mít celý nábytek v domě sladěn do jednoho stylu, tak by měly jídelní stoly ladit už se zakoupeným nábytkem. Naše jídelní stoly jsou proto především jednoduché, protože letos opravdu platí heslo: v jednoduchosti je síla. Doufáme tedy, že se Vám jídelní stoly z masivu budou líbit, stejně jako našemu pracovnímu týmu.

 

Knihovny z masivu - vitrína plná moudra


Knihovny z masivu disponují jednou velikou výhodou. Jsou totiž vhodným řešením jen jako doplněk Vaší domácnosti. Navíc se nemůže stát, že by Vám knihovny z masivu nějak narušily design. Knihovny z masivu jsou navíc velice pěkně dělány a mají opravdu nádherný design.

Knihovny z masivu v naší nabídce jsou rozsáhlých typů. Ať už to jsou knihovny z masivu prosklené nebo otevřené bez prosklení.

Knihovny nesmíme považovat za nábytek určený pro intelektuály. Dále knihovny nesmíme také považovat za kus nábytku určený pouze pro jeden druh věcí, do ní uložený. Knihovny totiž můžeme použit nejenom pro knihy, ale také pro suvenýry, které jsme si dovezli z nejrůznějších zemí apod. Knihovna se tak může stát i dominantou obývacího pokoje.

Knihovny jsme připravili pro ty, kteří na knihami ještě nezlomili hůl. Všem zákazníkům bychom chtěli popřát příjemný nákup, protože není nad krásný pocit z dobře napsané knihy. Proto Vám knihovny z masivu nabízíme.

Knihovny z masivu dodáváme v demontu.
 

Konferenční stolky z masivu

 

Najít dnes konferenční stolky z masivu s povedeným designem není vůbec, ale vůbec jednoduché. Navíc pokud má konferenční stolek být navíc ještě v kvalitním provedení. Proto jsme se při výrobě konferenčních stolků z masivu pokoušeli klást důraz nejen na kvalitní provedení, ale tak na již zmiňovaný pěkný design. Pokud bychom Vám mohli doporučit. Při výběru konferenčního stolku z masivu se také zkuste podívat na kategorie Televizní stolky z masivu nebo knihovny z masivu. Dají se pěkně sladit s konferenčními stolky.
 

Konferenční stolky z masivu


Konferenční stolky patří mezi neodmysletelnou součást každého obývacího pokoje. I když se ve většině případů promění  jen v odkládací stolek, na nějž odkládáme všelijaké věci. Můžeme však také konferenční stolek brát jako výrazný designový doplněk.

Doufáme že Vás naše konferenční stolky z masivu zaujaly a pevně věříme, že si dokážete z tohoto kvanta výrobků vybrat.

Konferenční stolky z masivu Vám dodáme v demontu.

Přejeme všem zákazníkům příjemný nákup.

 

Kuchyňské kredensy z masivu

 

Kuchyňské kredensy nabízíme v naprosto tradičním selském stylu, který je tak typický pro naši zemi. Dokázali jsme zachovat přirozený design nábytku a přitom také fuknčnost a účelnost, která je dnes tak důležitá. Pevně doufáme, že Vás dokáže tento netypický doplněk zaujmout. Kredensy z masivu, které na našem e-shopu nabízíme, jsou vhodným doplňkem do každé kuchyně. Nemusíte se tak bát, že by právě Vaši kuchyni nějak poškodil apod.

 

Rohové lavice z masivu - znovu a stále moderní

 

Rohové lavice z masivu se oblíbenými staly již před dávnou dobou, ale i tak stále zažívají období, kdy si je kupuje opravdu každý. Všechny lavice z masivu jsou s úložným prostorem. Rohové lavice z masivu Vám nabízíme ve dvou variantách. Lavice z masivu s čalouněním a lavice z masivu bez čalounění. Můžete je samozřejmě dát dohromady s židlemi a stoly z masivu, ke kterým se nárámně hodí.

Rohové lavice z masivu Vám dodáme vždy v demontu!
 

Kuchyňské lavice - kde se vzali, tu se vzali...


Nabídku kuchyňských lavic jsme jednoznačně podřídili Vám zákazníkům. Je naprosto jednou jakou variantu si vyberete, to nejdůležitější je, aby se kuchyňské lavice zamlouvali Vám. Pokud máte málo prostoru v bytě, kuchyňské lavice se Vám mohou stát jasným pomocníkem právě v tomto boji. Pokud samozřejmě budete potřebovat poradit, neváhejte nás kontaktovat. Naše informační linka je zde dělaná jen a jen pro Vás.

 

Stojany na CD, regály z masivu - výběrte si až 25 velikostí

 

Regály z masivu a stojany z masivu bychom mohli nazvat také jako doplňkový nábytek. Většinou najde upotřebení v kancelářích ovšem někdy se dá použít také v dětském pokoji. Při sestavování této kategorie jsme se převážně zaměřili na širokou nabídku rozměrů a velikostí. Jako jediní Vám nabízíme možnost vybrat si až z 25 rozměrů. Takovéto regály z masivu Vám žádný jiný e-shop nabídnout nemůže. Můžete si nechat změnit šírku a výšku regálu. 

Regály a stojany z masivu od nás obdržíte v demontu!!
 

Regály - o čem se mluví...


Regály a police v dnešním světě naprosto opomíjíme, přitom si bez nich svůj každodenní život už neumíme představit. Zeptali jste se někdy sami sebe, kam byste si dali například knihy, kdybyste neměli doma nebo v pracovně regály?


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2013, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,